Service

 

Grillbarer - Kiosker - Tankstationer - Værtshuse - Bodegaer - Restauranter

 

Har du en forretning som ovenstående og vil gerne øge indtjeningen, så vil det være en god ide at få opstillet en eller måske flere spilleautomater, og dermed øge indtjeningen, uden at skulle arbejde mere for det. Vi står for alt det praktiske, og går maskinen i stykker, så ringer du blot til en af vores montører, og så møder vi op hurtigst muligt så maskinen kan køre videre.

 


Udlejning

 

Guldmands Automater udlejer gerne maskiner til favorable priser. Ring og få et uforpligtende tilbud på udlejning af netop den/de maskiner som du har i tankerne.

Kontakt

 

 

Opstilling

 

Guldmands Automater opstiller gerne maskiner, og står for al servisering samt alle reperationer som måtte være nødvendige. Du ringer blot til en af vores montører som vil møde op hurtigst muligt. Ring og få et uforpligtende tilbud på opstilling af netop den/de maskiner som du har i tankerne.

Kontakt

 


Salg

 

Guldmands Automater sælger gerne spillemaskiner, og vil også gerne være behjælpelig med gode råd og vejledninger til eventuel opstart af forretning. Ring og få et uforpligtende tilbud på køb af netop den/de maskiner som du har i tankerne.

Kontakt

 


Service

 

Guldmands Automater står for al service af egne opstillede spillemaskiner, samt service af udlejede maskiner efter aftale. Vi vil også gerne være behjælpelig med gode råd og vejledninger til interesserede. Ring og få en uforpligtende snak om køb eller opstilling af netop den/de maskiner som du har i tankerne.

Kontakt

 

 

 

Guldmands Automater | Skovvejen 3, 2. sal | 8000 Aarhus C.

Nick Guldmand Hansen - Mob.: 51227191

 

 

Alt under èt tag!

 

 

 

 

Guldmands Automater kan tilbyde:

 

  • Udlejning af spilleautomater.
  • Opstilling af spilleautomater og top-spil efter aftale.
  • Salg af spilleautomater.
  • Servicering af opstillede spilleautomater.

 

 

 

Vi sørger for tilladelse, opstilling og service.